O nas

Smo agencija za nepremičninsko posredovanje s sedežem na zlatem otoku Krk, v Malinski.

Ne glede na to, ali ste kupec ali prodajalec, smo tukaj, da vam prisluhnemo in poiščemo popolno nepremičnino za vas ter poskrbimo, da bo vaša nakupna ali prodajna izkušnja čim manj stresna.

Smo predana ekipa strastnih strokovnjakov, ki razumejo potrebe in želje naših strank in se trudijo, da jih zadovoljijo s široko paleto storitev

Naš pristop v 6 preprostih korakih1. S posvetovanjem z našimi pooblaščenimi agenti spoznamo vaše cilje in ugotovimo, kaj točno iščete.2. V skladu z vašimi željami analiziramo naš bogat portfelj in vam predstavimo relevantne nepremičnine.3. Z iskanjem primerne nepremičnine za vas opravimo preverjanje vseh pravnih vprašanj in svetovanje pri sklepanju predpogodb in pogodb.4. Na koncu za vas opravimo dokončni vpis lastninske pravice v zemljiško knjigo.5. Z vami smo do končne predaje ključev. Pri tem postopku sodelujemo z odvetniki, notarji, arhitekti, gradbeniki in drugimi strokovnjaki, povezanimi z našo stroko.


6. Tudi po predaji ključev smo vam na voljo in smo tu, da nadaljujemo sodelovanje in vam pomagamo pri vzdrževanju in/ali najemu vaše nepremičnine. Posebna prednost pri nakupu nepremičnine s podporo in svetovanjem agencije KrkImmo je naša storitev »Service & Management«, s katero vložite minimalno truda, mi pa vam pomagamo doseči najboljše rezultate.