Vélemények

Ana és Julio-t 2017 óta ismerjük. Amióta megvásároltuk Krk-i villánkat, hogy bérbe adjuk, ők segítettek nekünk a foglalások lebonyolításában, a villánk vendégeinek fogadásában, elszállásolásában, valamint gondozásában. A kettő meleg, családias légkört teremt, hogy vendégeink jól érezzék magukat, ami a jó értékelések szerint így is van. Ana és Julio támogatása nélkül elképzelhetetlen lenne számunkra a villa zökkenőmentes bérbeadása.

Segítettek abban is, hogy találjunk és vásároljunk egy gyönyörű építési telket Krk-n. Julio vette át magánvillánk építési munkáinak irányítását, ami némi megkönnyebbülést jelent számunkra a nagy távolság miatt. Az az elkötelezettség, amellyel a feladatnak szenteli magát, nem hagy kétséget afelől, hogy teljes mértékben számíthatunk rá.

Ezért szeretnénk köszönetet mondani Ana és Julio szolgálataiért, és reméljük, hogy sikeres együttműködésünket az elkövetkező években is folytatjuk.

Daniela Blüml

 
Mindig úgy éreztük, hogy jó tanácsot kaptunk, még akkor is, ha szokatlan kérdés merült fel. Minden találkozón lenyűgözött minket a pontosság. Julio mindig gyors és elérhető volt, és az ingatlan látogatásától a közjegyzői időpontig minden tökéletesen ment. Ő adta nekünk a legjobb tanácsokat, és mindig szakmailag végigvezetett minket minden formalitáson. Nagyon elkötelezett, barátságos és szakértő brókerünk volt Krk-n, és habozás nélkül ajánlani tudjuk.

Üdvözlettel,

Michael és Biljana Martin

 
Szerencsére nálunk volt Julio!

Amikor a feleségemmel megvalósítottuk álmunkat, hogy házat vásároljunk Horvátországban, gyorsan megtaláltuk, amit kerestünk, és beleszerettünk egy házba ezen a gyönyörű szigeten.

De a házvásárlásnak mindig van egy bürokratikus része, ami természetesen minden országban más. Itt alakultak ki az első bizonytalanságok, mert nem voltunk tisztában a folyamatokkal. Szerencsére Julio kézen fogott minket és nagyon ügyesen átvezetett minket minden nehézségen. Ebbe beletartozott az adószám megszerzése és a többi hatósági eljárás végigkísérése is. Ha mellettünk van, tényleg minden egy szelet torta, nem utolsósorban azért, mert a sziget összes embere ismeri Juliót.

Időnként még mindig eljön egy kávéra, hogy támogasson minket. Egy nagyon kedves srác, aki tökéletesen tükrözi a stresszmentes életet ezen a gyönyörű szigeten!

Maria és Thomas Riedel

 
Régóta álmodoztam, hogy veszek egy lakást Horvátországban, de haboztam, mert aggódtam a bürokrácia miatt. Amikor megismertem az energikus Juliót és rendkívül lelkes kollégáját, Mariját, meglepően gyorsan és könnyen mentek a dolgok. Mindkettőnek sok időbe telt, hogy velünk együtt megnézzenek számos ingatlant a szigeten. Miután meghoztam a vásárlási döntést, mindent előkészítettek (szerződést, fordítást, adószámot, villany/víz regisztrációt stb.), hogy legközelebb Horvátországban aláírhassam az adásvételi szerződést. Időközben mindketten elérhetőek voltak telefonon vagy e-mailben, és gyorsan és hozzáértően segítettek.

Éreztem, hogy mindig támogattak, és már nagyon várom a további együttműködést az ingatlan esetleges bérbeadását illetően.

Köszönöm szépen, Julio és Marija! Nem is kívánhattam volna jobb és szebb ingatlanközvetítőket!

Marianne

 
Ismerjük Anát és Juliót, és sok éve dolgozunk velük. Kiemelkedően támogattak két villa megvásárlásában Krk szigetén, és annyira elégedettek voltunk, hogy velük és partnereikkel együttműködve vettünk még egy telket, ahol három házat építünk.

Jól tanácsoltak bennünket, minden bürokratikus problémát megoldottak az ingatlanvásárláskor, előkészítették villánkat bérbeadásra, továbbra is segítenek a foglalásban, karbantartásban, és mindig gondoskodnak arról, hogy a vendégek kellemes tartózkodása a villában legyen. Mindig rendelkezésre állnak és készek segíteni, és pontosan ennek a támogatásnak köszönhetjük, hogy gond nélkül sikeresen béreljük villáinkat.

Mindketten rendkívül megbízható emberek, akiket szívesen ajánlunk. Julio a telkünkön zajló építkezések felügyeletében is segít, ami nagyon fontos számunkra, mert bár nem tudunk ott lenni az építkezésen, tudjuk, hogy van egy emberünk, akiben megbízhatunk.

Antun Spajić i Saša Jakić

 
Az biztos, hogy nem véletlenül volt ilyen szerencsés.

2021-es nyaralásunk során felvettük Julióval a kapcsolatot.

Szerencsére nekünk szimpatikus volt és komoly is.

A legjobb első javaslata az volt, hogy pakoljon be minket az autóba, és vigyen át a szigeten azokhoz az ingatlanokhoz, amelyek közel álltak az elképzeléseinkhez.

És megtaláltuk, amit kerestünk.

Gyönyörű ház építés alatt.

Minden további részletet megbeszéltünk Julióval és az eladóval, és megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük nekik a komoly üzletet.

Remek időtöltés, együttlét minden oldalról.

Julio mindig is segített nekünk minden szükséges bürokratikus folyamatban, és továbbra is ezt teszi.

Amit a távolság miatt nem tudunk megtenni, azt Julio és csapata megbízhatóan megteszi helyettünk.

A ház berendezéséhez a legjobb mesterembereket ajánlotta.

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy mindegyiküknek nagy köszönetet mondjunk.

A ház elkészültével megismertük Julio csapatát.

Ana és Marija gondoskodnak arról, hogy a ház teljesen felszerelt legyen a vendégek számára, és később bérelhető.

A házépítéssel járó bürokráciával és üzlettel Julionak sikerült úgy éreznie, hogy mindig van melletted egy barát.

Komolyság, szakértelem és emberség egy személyben.

Örömünkre szolgál, hogy a Julio átvállalja vendégeink takarítását, bérlését és fogadását is.

Tudjuk, hogy a vendégek szívesen visszajönnek majd ;-)

Monika és Werner