Recenzije

Poznajemo Anu i Julija od 2017. godine. Od kad smo kupili našu villu na Krku kako bismo ju iznajmljivali, oni nam pomažu s rezervacijama, prijemom i smještajem gostiju naše vile, kao i brigom o njima. Oboje stvaraju srdačnu i obiteljsku atmosferu kako bi se naši gosti ugodno osjećali, što je i slučaj, prema njihovim dobrim recenzijama. Bez podrške Ane i Julija, glatki postupak iznajmljivanja ville bio bi nam nezamisliv.

Također su nam pomogli u potražnji i kupnji jednog prekrasnog zemljišta na Krku. Julio je preuzeo vođenje građevinskih radova na našoj privatnoj villi, što za nas znači određeno olakšanje zbog velike udaljenosti. Zbog predanosti kojom se posvetio tom zadatku ne sumnjamo da se u njega možemo u potpunosti pouzdati.

Stoga se želimo od srca zahvaliti Ani i Juliju na njihovim uslugama i nadamo se da ćemo nastaviti uspješnu suradnju dugi niz godina.

Daniela Blüml


Uvijek smo osjećali da smo dobili dobar savjet, čak i kad se pojavilo neuobičajeno pitanje. Bili smo zapanjeni točnošću na svakom sastanku. Julio je uvijek bio brz i lako dostupan i sve je od ogleda nekretnine do posjeta javnom bilježniku prošlo savršeno. Dao nam je najbolje savjete i uvijek nas je stručno vodio kroz sve formalnosti. Imali smo veoma predanog, ljubaznog i stručnog brokera na Krku i preporučujemo ga bez oklijevanja.

Pozdrav,
Michael i Biljana Martin


 
Srećom imali smo Julija!

Kada smo supruga i ja htjeli ostvariti svoj san i kupiti kuću u Hrvatskoj, brzo smo pronašli ono što smo tražili i zaljubili se u kuću na ovom prekrasnom otoku.

No uvijek postoji birokratski dio kupnje kuće, koji je naravno drugačiji u svakoj zemlji. Tu su se pojavile prve nejasnoće jer nismo bili upoznati s procesima. Srećom, Julio nas je u sve uputio i vrlo vješto vodio kroz sve poteškoće. To je uključivalo dobivanje poreznog broja i pratnju kroz ostale službene procedure. S njim uz nas, sve je stvarno jednostavno, i ne samo zato što svi ljudi na otoku poznaju Julija.

I dalje tu i tamo dolazi na kavu kod nas da nam pomogne.

Jako drag dečko koji savršeno odražava život bez stresa na ovom prekrasnom otoku!

Maria i Thomas Riedel

 
Već dugo sanjam o kupnji stana u Hrvatskoj, ali sam oklijevala jer sam bila zabrinuta zbog birokracije. Kada sam upoznala energičnog Julija i njegovu iznimno predanu kolegicu Mariju, stvari su išle iznenađujuće brzo i lako. Oboje su izdvojili puno vremena da zajedno s nama razgledaju brojne nekretnine na otoku. Nakon što sam se odlučila za kupnju, pripremili su sve (uključujući ugovor, prijevod, porezni broj, prijenos struje/vode, ...) tako da sam mogla potpisati kupoprodajni ugovor sljedeći put kad sam bila u Hrvatskoj. Njih dvoje su uvijek bili dostupni telefonom ili e-mailom za upite u međuvremenu i pomogli su brzo i kompetentno.

Osjećala sam da sam uvijek imala njihovu podršku i već se veselim daljnjoj suradnji glede mogućeg iznajmljivanja nekretnine.

Hvala vam puno, Julio i Marija! Nisam mogla poželjeti bolje i simpatičnije agente!

Marianne

 
Poznajemo Anu i Julija i surađujemo s njima već dugi niz godina. Pružili su nam odličnu podršku kod kupnje dviju villa na otoku Krku i toliko smo bili zadovoljni da smo u suradnji s njima i njihovim partnerima kupili još jedno zemljište gdje gradimo tri kuće.

Dobro su nas savjetovali, riješili su sve birokracijske probleme kod kupnje nekretnina te su pripremili naše ville za iznajmljivanje, a i dalje nam pomažu s rezervacijama i održavanjem i uvijek se brinu za to da gostima boravak u villi bude ugodan. Uvijek su dostupni i spremni pomoći te upravo zbog takve podrške uspješno iznajmljujemo naše ville bez imalo muke.

Oboje su iznimno pouzdane osobe koje rado preporučamo. Julio nam pomaže i u nadziranju građevinskih radova na našem zemljištu, što je za nas veoma važno, zbog toga što, iako nismo u mogućnosti biti na gradilištu, znamo da imamo osobu od povjerenja.

Antun Spajić i Saša Jakić

 
Tolika sreća definitivno nije bila slučajnost.

Julija smo kontaktirali na odmoru 2021.
Na našu sreću, pronašli smo simpatičnost i ozbiljnost u jednoj osobi.

Njegov najbolji prvi prijedlog bio je da nas autom odveze diljem otoka do nekretnina koje su bile blizu naših zamisli.

Pronašli smo ono što smo tražili.

Prekrasnu kuću u izgradnji.

O svim daljnjim detaljima razgovarali smo s Julijom i prodavačem i možemo iskoristiti ovu priliku da im se zahvalimo na ozbiljnom poslovanju.

Odlično razdoblje, zajedništvo sa svih strana.

Julio je uvijek bio uz nas i pomagao nam u svim potrebnim birokratskim procesima, a to i nastavlja činiti.

Ono što mi ne možemo napraviti zbog udaljenosti, za nas to pouzdano rade Julio i njegov tim.

Preporučio nam je najbolje majstore za opremanje kuće.

Ovom prilikom želimo reći veliko hvala svakom od njih.

Sa dovršetkom kuće upoznali smo Julijev tim.

Ana i Marija savršeno se brinu za to da kuća bude u potpunosti opremljena za goste kod kasnijeg iznajmljivanja.

Uz svu birokraciju i posao uključen u izgradnju kuće, Julio je uspio učiniti to da se osjećate kao da uvijek imate prijatelja uz sebe.

Ozbiljnost, stručnost i ljudskost u jednom čovjeku.

Drago nam je što Julio preuzima i poslove domaćinstva, iznajmljivanja i prijema naših gostiju.

Znamo da će se gosti rado vraćati ;-)
Monika i Werner