Rólunk

Mi egy ingatlanközvetítő ügynökség vagyunk a Krk-szigeten, Malinska szigetén.

Függetlenül attól, hogy Ön vevő vagy eladó, itt vagyunk, hogy meghallgassuk Önt, és a vételi vagy eladási élményt kevésbé stresszessé tegyék.

Szenvedélyes szakemberek csapatát szenteljük, akik megértik ügyfeleink igényeit és kívánságait, és ügyfeleink igényeit és kívánságait igyekszünk széles körű szolgáltatásokat nyújtani.

A megközelítésünk 5 egyszerű lépésben történik1. A licenccel rendelkező ügynökökkel folytatott konzultáción keresztül teljesítjük a célokat, és megtudjuk, pontosan mit keres.


2. Az Ön kívánságainak megfelelően elemezzük gazdag portfóliónkat és bemutatjuk az Ön számára releváns ingatlanokat.3. Z iskanjem prave lastnine, ki jo najdete s preverjanjem vseh pravnih vprašanj in posvetovanja pri sklepanju pred sklenitvijo pogodbe in pogodbe.
4. Végül elvégezzük a végleges bejegyzést a földhivatali nyilvántartásba és a kataszterbe való bejegyzést.5. Veled mindannyian vagyunk, hogy megadjuk a kulcsot a kezedben. Együttműködünk ügyvédekkel, közjegyzőkkel, építészekkel, építőkkel és más szakemberekkel ezen a területen.